Op 13 juli 2018 was het dan zover. Onze trouwdag!

Maanden van te voren regelen en plannen. Eén van de belangrijkste dingen was voor mij,  mijn haar en make-up. Via vriendin en tevens weddingplanner kwam ik op de website van Jacqueline terecht. Haar foto's vond ik zo tof dat ik meteen een mailtje stuurde voor meer info. Snel kreeg ik reactie en hebben we telefonisch besproken wat de bedoeling was. Aangezien ik nogal kritisch ben én toevallig op was naar een andere kapper, spraken we snel af. Zo kon Jacqueline mijn haar in de juiste kleur krijgen voor de bruiloft en kon ik zien of ze met mijn zware, vaak pluizige haar overweg kon. Een paar weken voor de bruiloft hielden we de proefsessie voor zowel haar als make-up. We waren allebei nog niet helemaal tevreden, maar Jacqueline wist al gelijk wat ze anders ging doen om het perfect te krijgen. En dat lukte!

Op de grote dag zorgde ze ervoor dat ik er super mooi uitzag!

Prettig in de omgang, openstaand voor overleg en perfectionistisch zijn enkele kenmerken die haar omschrijven.

Kortom; een aanrader! 

Stefanie-bruid

 

 

Vandaag de professionele hulp (aan huis) van Jacqueline ingeschakeld om mezelf op een indrukwekkende manier te kunnen presenteren aan mijn toekomstige werkgever.
Jacqueline heeft mijn innerlijke schoonheid, zuiver en krachtig aan de buitenkant weten neer te zetten.
Jacqueline is eerlijk en haalt het beste in je naar boven!
De gemaakte foto ga ik gebruiken als profielfoto op mijn CV en op mijn LinkedIn pagina.
Ik ben zeer tevreden met dit prachtige resultaat'!
Een echte aanrader!
 

Agnes 

 

 

Jacqueline doet al jaren naar volle tevredenheid mijn haar. Ik hoef nooit iets te zeggen en vaak komt ze met nieuwe ideeën voor een kleur. Ze denkt mee, adviseert goede producten en ik voel me heerlijk als mijn haar weer goed zit.

Carla 

 

 

 

Ideaal een kapper die aan huis komt en het hele gezin onder handen neemt. Jacqueline is gezellig, vakkundig en flexibel.

Jorine 

 

Via internet ben ik bij Beauty by Jacq uitgekomen voor mijn bruidskapsel.

Telefonisch heeft Jacqueline uitgelegd hoe het proces zou verlopen en hebben wij een beetje besproken wat mijn wensen waren.
Een paar weken voor de bruiloft is Jacqueline bij mij langs geweest voor een proefsessie.Tijdens deze sessie hebben wij verschillende kapsels geprobeerd.Hierdoor kon ik goed zien wat ik mooi vond en goed bij mij paste en wat niet.
In verband met familieomstandigheden is mijn bruiloft 1 week van te voren geheel omgegooid (andere datum, andere locatie, etc.).

Jacqueline is toen helemaal naar Someren afgereisd om mijn haar te kunnen doen, ondanks dat dit meer dan 100 km verder ligt dan de oorspronkelijke locatie.
Ik ben erg blij dat Jacqueline zo flexibel is geweest.Het heeft een hoop stress weggenomen dat ik niet last minute nog op zoek moest gaan naar een andere kapster. En het eindresultaat mag er zeker wezen!! Mijn haar had niet mooier kunnen zitten op mijn bruiloft.

Jacqueline, bedankt hiervoor!

Ilse-bruid

 

 

Jacqueline is een top visagiste met een enorme passie voor haar vak. Tijdens de fotoshoot hield  ze via de monitor controle over de make-up. Deze moet natuurlijk op de foto's goed overkomen en in balans zijn met het geheel. Ik merkte al snel dat ik met een professional te maken had, die ook nog gezellig is. Kortom een perfecte samenwerking!

Rob- fotograaf

 

 

Nadat m'n vaste kapster weg ging bij de kapsalon waar ik 20 jaar kwam, ben ik op zoek gegaan naar een andere hairstyliste waarbij ik een goed gevoel heb qua het kleuren van m'n haar. Uiteindelijk ben ik bij Jacqueline terecht gekomen en ik ben erg tevreden! De kleur van m'n haar bevalt mij erg goed, een mooie natuurlijke look.

Michelle

 

 

Jacqueline heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft en tijdens de proefsessie nam ze uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. 

Op de dag zelf voelde ik mij supermooi en alles heeft super gezeten!

Dankjewel voor alles! 

Hadassa-bruid

 

Jacqueline luistert goed naar wat je zelf belangrijk vindt en komt met goede adviezen. Ze is daarin open en eerlijk.

Ze heeft veel ervaring en straalt vertrouwen uit, waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar.

Dat geldt ook voor onze 2 pubers, die overal wat op aan te merken hebben maar deze kapster is goed en prettig. Kortom, het is een toppertje!

Tonia

Dit was mijn eerste thuiskapper ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn haar is heel mooi natuurlijk geverfd én het was binnen 1,5 uur gepiept. Kon direct weer verder met werk, heel erg fijn. Scheelt een hoop gedoe. Jacqueline raad ik zeker aan!

Melanie

Heel fijn om thuis mijn haarkleur ingezet te krijgen. Ik ben heel tevreden en raad Jacqueline zeker aan!

Joyce 

 

Jacqueline is supergoed als visagist en hairstylist. Ik heb al 2x een fotoshoot met haar gedaan en de foto's zijn prachtig geworden! Ik voelde me super op mijn gemak bij haar en ze zorgt echt dat je er op je best uitziet.

Carlijn- model

 

 

Professioneel, gezellig, creatief en een meedenker/kijker.
Aantal sterke fotoshoots mee gedaan en hopelijk volgen er meer.
Goed voorbereid en op tijd zoals ik dat gewend ben bij muah's uit het pro/hogere segment.

Raoul- fotograaf

 

 

Een aantal weken geleden heb ik een buitenshoot gedaan met Jacqueline. We hadden pech want het regende en stormde enorm, dus we moesten onder een brug schuilen terwijl ze mijn make-up deed. Ondanks de kou en slechte omstandigheden bleef ze professioneel en leverde ze fantastisch werk. Ze werkt enorm snel, en ze heeft oog voor detail. Tijdens de fotoshoot hielp ze ook met de styling en ze assisteerde met het licht. De foto's zijn verbluffend en ik ben er enorm blij mee! Ik zou Beauty by Jacq zeker aanraden, niet alleen voor fotoshoots maar ook voor evenementen en bruiloften. De make-up was de hele dag perfect blijven zitten!

Laura- model

 

 

Snel beschikbaar en uitstekend werk!

Sylvia 

 

 

Toen ik iemand zocht die mijn haar en make-up kon doen voor mijn grote dag, kwam ik via via bij Jacqueline uit. Ze nam uitgebreid de tijd voor me en dacht goed mee met mijn wensen en gaf heel goed advies. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en ook heel fijn dat ze aan huis kwam en ik niet naar een salon hoefde. Op de dag zelf werkte ze ook heel professioneel en heeft ze ook nog de bruiloftsgasten gedaan. Iedereen was super tevreden over het eindresultaat en ik heb de hele dag complimenten gehad! Bedankt!

Linda-bruid

 

 

 

Jacqueline is een hele goede visagist en hairstylist. Ze luistert naar je wensen en ziet precies welke make-up het beste bij je past. Bovendien is ze heel relaxed en vriendelijk. Tijdens de fotoshoot denkt ze mee en zorgt ze dat je er op iedere foto perfect uitziet. Echt een aanrader!

Serena- model

 

 

 

Jacqueline knipt al geruime tijd ons gezin en we zijn alle vier heel erg tevreden. Ze is vakkundig, snel en flexibel. Ik was lang op zoek naar een kapper die met krullen overweg kan. Jacqueline snapt meteen wat ik met mijn haar wil en ik ben altijd helemaal gelukkig als ze langs is geweest!

Linda

 

 

Ik heb met Jacqueline samengewerkt tijdens een fotoshoot; Jacqueline deed de visagie en ik de fotografie en dat is ontzettend goed bevallen. Jacqueline werkt vakkundig en snel met geweldig resultaat! Tevens werkt ze met mooie merken, wat ook niet geheel onbelangrijk is. Ze luistert naar wat de klant wil en geeft daarbij ook haar professioneel advies.
Ik ben zeer te spreken over de samenwerking en hoop dat zeker vaker te doen!

Pascale-fotograaf

 

 

Sinds mijn kapper er een aantal jaren geleden mee stopte, flink op zoek geweest en geprobeerd. Tot iemand mij Jacqueline aanraadde. Daar heb ik geen spijt van!

Jacqueline komt aan huis, luistert goed naar ieders wensen en denkt mee.

Zowel knippen, ( ja óók de kritische jeugd van 14) als .

kleuren. Helemaal goed.

Aanrader!

Esther