"On a mission to make everyone feel beautiful! "

 

 

 

 

 Ervaar de luxe van je eigen hairstylist en/of visagist bij je thuis of op locatie.

 

 

Stel je voor: je hebt nieuwe profielfoto's of branding foto's nodig voor je zakelijke profiel of bedrijf. Je ziet er fantastisch uit, maar op foto's komt het nooit helemaal tot z'n recht.

Of misschien plan je een bedrijfs livestream en wil je zeker zijn van een perfecte uitstraling.

 

In dat geval geval pak je eenvoudig de telefoon en bel je 06-30134418 voor een afspraak. Hiermee verzeker je jezelf van een verbluffende look die jouw persoonlijkheid en boodschap precies uitdraagt zoals jij het wilt. 

 

Als ervaren professional werk ik samen met meerdere (branding) fotografen en broadcast studio's.

Indien gewenst, verwijs ik je graag door naar deze experts voor professionele foto's en/of video's die perfect aansluiten op jouw behoeften. 

 

 

 

 

 

 

Een reclamecampagne, tv commercial, zakelijk evenement of ondernemersgala, je krijgt maar één keer de kans voor een eerste, geweldige entree. Ik zorg er als hairstylist en visagist voor, dat jouw zakelijke uitstraling past bij de branding van jouw bedrijf.

 

 

 

 

Op jouw mooiste dag verdien je niets minder dan perfectie. Als bruid wil jij "shinen" en ben jij het stralende middelpunt. 

Ik verzeker je dat niet alleen je haar, maar ook je make-up er perfect uitziet. Mijn doel is niet alleen om je er oogverblindend uit te laten zien, maar ook om ervoor te zorgen dat je je zo voelt.

"Jouw dag, jouw perfecte moment!"

 Mijn naam is Jacqueline Huijssoon en het is mijn missie "to make everyone féél beautiful!"