Ik zal me even voorstellen!

 

Mijn naam is Jacqueline Huijssoon en ik woon in Leidsche Rijn, Utrecht.

Ik ben een gepassioneerde hairstylist en visagist met een voorliefde voor alles wat met "beauty" te maken heeft.

 

" On a mission to make everyone feel beautiful " 

Deze slogan loopt als een rode draad door mijn leven. Iedere vrouw verdient het namelijk om te stralen en zich mooi te voelen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij met mijn kennis van haar en make-up.

 

 

 Hoe het jaren geleden allemaal begon

 

Als heel klein meisje was ik al gefascineerd door haar en make-up. Ik zocht vaak een slachtoffer om model te zitten. Uiteraard werd het een kappersopleiding waar ik destijds voor koos. Na meer dan 15 jaar met veel plezier het kappersvak te hebben uitgeoefend, vond ik het tijd voor iets anders. De 15 jaren die daarop volgden, ben ik werkzaam geweest als Trainer en Accountmanager bij diverse haarcosmetica bedrijven, waaronder 11 jaar bij L'Oréal. 

 

 

 Van passie naar ondernemer

 

Het bleef kriebelen om ook iets met visagie te gaan doen. Haar en make-up zorgen tenslotte voor een totaalplaatje. Ik heb een allround visagie opleiding gedaan aan de Visagieschool International. Met als uiteindelijk doel om voor mezelf te beginnen als zelfstandig hairstylist/visagist. 

En zo is Beauty by Jacq geboren!

 

 

Werkzaamheden en opdrachtgevers 

Naast het knippen en kleuren, verzorg ik de visagie en het haar voor diverse programma's bij RTV Utrecht.

Daarnaast geef ik visagie workshops, werk ik samen met een aantal fotografen en verzorg ik het haar en de visagie voor diverse bedrijven tijdens (zakelijke) fotoshoots en evenementen.

Ook verzorg ik het haar en de make-up voor aanstaande bruiden en het blijft toch altijd heel bijzonder om iemand tijdens één van de mooiste dagen van haar leven te laten stralen.

Geen dag is hetzelfde en juist de afwisseling en de diversiteit is het allerleukste en maakt dat ik met veel passie mijn werk doe!

 

 

 Producten en materialen

 

Ik vind het belangrijk om met professionele, hoogwaardige producten en materialen te werken. In mijn visagie koffer vind je een verscheidenheid aan make-up merken. De meeste producten zijn van Mac en Make-up Studio. Kwalitatief hoogwaardig, sterk gepigmenteerd en dierproefvrij. 

Ook staat hygiëne bij mij hoog in het vaandel. Penselen en andere materialen worden vanzelfsprekend na gebruik gereinigd.