Ik zal me even voorstellen!

 

Mijn naam is Jacqueline Huijssoon en ik woon in Leidsche Rijn, Utrecht.

Ik ben een gepassioneerde hair & make-up artist met een voorliefde voor alles wat met "beauty" te maken heeft.

 

" On a mission to make everyone feel beautiful " 

Deze slogan loopt als een rode draad door mijn leven....

Vrouwen bewust maken van de kracht van make-up en wat dit voor je kan doen. Samen met de juiste coupe en kleur vormt dit een groot deel van jouw uitstraling en persoonlijkheid.

Iedere vrouw verdient het om te stralen en zich mooi te voelen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij met mijn kennis van haar en make-up.

 

 

 Hoe het jaren geleden allemaal begon

 

Als heel klein meisje was ik al gefascineerd door haar en make-up. Ik zocht vaak een slachtoffer om model te zitten voor het knippen.

Uiteraard werd het een kappersopleiding waar ik destijds voor koos.

Na meer dan 15 jaar met veel plezier het kappersvak te hebben uitgeoefend, vond ik het tijd voor iets anders.

De 15 jaren die daarop volgden, ben ik werkzaam geweest als Trainer en Accountmanager bij diverse haarcosmetica bedrijven, 

waaronder 11 jaar bij L'Oréal Nederland.

 

 

 Van passie naar ondernemer

 

Het bleef kriebelen om ook iets met visagie te gaan doen. Haar en make-up zorgen tenslotte voor een totaalplaatje. Ik heb een allround visagie opleiding gedaan aan de Visagieschool International. Met als uiteindelijk doel om voor mezelf te beginnen als zelfstandig hair & make-up artist . 

En zo is Beauty by Jacq geboren!

 

 

Werkzaamheden en opdrachtgevers 

 

Mijn specialisatie is het verzorgen van haar en make-up voor bedrijven. Daarbij kun je denken aan: live streaming, media campagnes, tv commercials, business shoots, zakelijke evenementen, (kleding, bruidsmode, sieraden) webshops, congressen en zakelijke gala's.

Als kapper knip en kleur ik aan huis of op kantoor. Daar hoef je de deur dus niet voor uit!

 

Bij RTV Utrecht verzorg ik wekelijks voor diverse programma's het haar en de make-up.

 

Als docent geef ik visagie trainingen bij Wellness Academie. De grootste aanbieder in beauty opleidingen met vestigingen in Nederland en Belgie.

 Daarnaast geef ik Make-up Masterclasses en make-up workshops in mijn studio.

 

Ook verzorg ik het haar en de make-up voor aanstaande bruiden en het blijft toch altijd heel bijzonder om iemand tijdens één van de mooiste dagen van haar leven te laten stralen.

Geen dag is hetzelfde en juist de afwisseling en de diversiteit is het allerleukste en maakt dat ik met veel passie mijn werk doe!

 

 

 Producten en materialen

 

Ik vind het belangrijk om met professionele, hoogwaardige producten en materialen te werken. In mijn visagie koffer vind je een verscheidenheid aan make-up merken. De meeste producten zijn van Mac, Make-up Studio en Golden Rose. Kwalitatief hoogwaardig, sterk gepigmenteerd en dierproefvrij. 

Ook staat hygiëne bij mij hoog in het vaandel. Penselen en andere materialen worden vanzelfsprekend na gebruik gereinigd.