Hartelijk welkom!

 

Mijn naam is Jacqueline Huijssoon, gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht.

Als gepassioneerde hair & make-up artist koester ik een diepe liefde voor alles wat met "schoonheid" te maken heeft.

 

Mijn levensmotto, "On a mission to make everyone feel beautiful", loopt als een rode draad door mijn leven

Het is mijn missie om vrouwen bewust te maken van make-up en wat het kan betekenen voor hun zelfbeeld. Samen met de juiste coupe en kleur vormt dit een essentieel deel van jouw uitstraling en persoonlijkheid. 

 

Ik geloof sterk dat iedere vrouw het verdient om te stralen en zichzelf mooi te voelen. Met mijn expertise in haar en make-up draag ik graag bij aan jouw zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid.

 

Laten we samen een reis maken waarbij je zowel van buiten als van binnen straalt.

 

 

 Hoe het jaren geleden allemaal begon

 

Van jongs af aan was ik al gefascineerd door haar en make-up. Ik zocht vaak een 'slachtoffer' om model te zitten voor mijn knipkunsten. 

Daarom koos ik destijds voor een kappersopleiding.

Na meer dan 15 jaar met veel plezier als kapper te hebben gewerkt, voelde ik dat het tijd was voor iets anders.

De daaropvolgende 15 jaar heb ik met enthousiasme gewerkt als Trainer en Accountmanager bij verschillende haarcosmetica bedrijven, waaronder 11 jaar bij L'Oréal Nederland.

 

 

Van passie naar ondernemer

 

Het verlangen om iets met visagie te doen, bleef kriebelen. Haar en make-up vormen immers samen een prachtig totaalplaatje. Ik besloot een allround visagie opleiding te volgen aan de Visagieschool International, met als ultiem doel om als zelfstandig hair & make-up artist aan de slag te gaan. 

En zo ontstond Beauty by Jacq!

 

 

 

Werkzaamheden en opdrachtgevers 

 

Mijn specialisatie ligt in het verzorgen van haar en make-up voor bedrijven, waaronder live streaming, media campagnes, tv commercials, business & branding shoots, zakelijke evenementen, (kleding, bruidsmode, sieraden) webshops, congressen en zakelijke gala's.

Als kapper bied ik knip-en kleurservice aan huis, waardoor je de deur niet uit hoeft.

 

Als docent geef ik visagie trainingen bij Wellness Academie, de grootste aanbieder in beauty opleidingen met vestigingen in Nederland en Belgie.

Daarnaast verzorg ik make-up Masterclasses en make-up Workshops in mijn studio.

 

Ook ben ik gespecialiseerd in het verzorgen van haar en de make-up voor aanstaande bruiden. Het blijft altijd heel bijzonder om iemand te laten stralen tijdens één van de mooiste dagen van haar leven.

Geen dag is hetzelfde, en juist de afwisseling en diversiteit maken mijn werk het allerleukste. Met veel passie sta ik klaar om mijn creativiteit in te zetten voor een breed scala aan opdrachten! 

 

 Producten en materialen

 

Ik hecht veel waarde aan het gebruik van professionele, hoogwaardige producten en materialen in mijn werk. In mijn visagie koffer vind je een diverse selectie aan make-up merken, waaronder Mac, Make-up Studio, Charlotte Tilbury, Huda Beauty en Golden Rose. Deze merken staan bekend om hun kwalitatieve producten, sterke pigmentatie en het belangrijke feit dat ze dierproefvrij zijn. 

 

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Alle penselen en andere materialen worden vanzelfsprekend grondig gereinigd na gebruik, zodat ik altijd optimale kwaliteit en veiligheid kan waarborgen.